"скучната масовка"
Качих се днес в една "Приус+"...Бяха наредили в мола разни коли,та си "премерих" няколко.

Външен вид на всичките Тойоти-добър,но не е като да не сме виждали.Вътре...

Ако бяха спестили малко от допълнителни обеми,може би щяха да са доста по-просторни коли.Вторият ред седалки на "Приус" явно са правени за дребни хора,защото на мен подглавникът в най-ниска позиция ми опря между плешките.А на най-задният ред трудно биха се събрали деца,надхвърлили 5 години.

Само на предните седалки има повечко място,ако не броим подлакътникът,под който има кутия за дребни вещи,обаче би трябвало да се нарича подмишник.На мен ми опря там.Таблото вече не изглежда шантаво.Само скоростното лостченце ми се хареса."Корола"-та и "Аурис"-а бяха доста по-добре,но с тези почти отвесни табла направо ме разбиха.Много по-удобно и просторно се почувствах в Хюндай" и30,като усещането при слизане и качване е почти като във ван.Даже Хюндай и20 ми се видя просторен в сравнение с Тойотите.Дачия при моделите МПВ и Лоджи значително са подобрили качеството и вече не изглеждат като набързо събрани.Вярно,че ставаше дума за върховите модификации,но пък и цената е повече от 1/4 по-ниска.Рено Каптур няма да го коментирам.Само мога да кажа,че и за него си има хора.
Видях и Ягуар еФ-тайп...

Готина колица.

Като цяло,явно всички нови коли са създадени от танкисти за танкисти.Кемафът е на почит.