Мис Америка

Приказки за каквото си искате

Мис Америка

Мнениеот prius06 » Пон Ное 14, 2022 9:01 pm

Биологичен мъж спечели "Мис Грейтър Дери" - конкурс за красота в Ню Хемпшир под организацията "Мис Америка".

Мис Америка

Ще ми се да е шега, но истината е, че хората напоследък са толкова изтрещели, че дори на подобна извратения не смеят да противоречат.

Трансджендър модел печели местния конкурс "Мис Америка" за първи път
Аватар
prius06
Баш Майстор
Баш Майстор

Re: Мис Америка

Мнениеот longgo » Вто Ное 15, 2022 9:09 pm

натиснах на втория линк и ми излезе това...

capt1.JPG

Леко иронично от страна на сайта..
Иначе по темата, има от един американски журналист едно филмче: What is a woman.. Ако ти е интересно. Хубаво направен (според мен). Според други като интервюираните в него.. тенденциозен. Има и доста други примери с участници във вдигането на тежести, плуване, баскетбол евровизия и т.н...
Въпреки всичко, не мисля поне в нашия форум е добра идея да се впускаме в такива теми.. Това (отново според мен) е навлизане в политиката (не мога да го определя по друг начин) , а тук поне си дискутираме веселата част от живота. :biggrin:
Аватар
longgo
Баш Майстор
Баш Майстор

Re: Мис Америка

Мнениеот prius06 » Вто Ное 15, 2022 9:35 pm

longgo написа:натиснах на втория линк и ми излезе това...

capt1.JPG

Леко иронично от страна на сайта..
Иначе по темата, има от един американски журналист едно филмче: What is a woman.. Ако ти е интересно. Хубаво направен (според мен). Според други като интервюираните в него.. тенденциозен. Има и доста други примери с участници във вдигането на тежести, плуване, баскетбол евровизия и т.н...
Въпреки всичко, не мисля поне в нашия форум е добра идея да се впускаме в такива теми.. Това (отново според мен) е навлизане в политиката (не мога да го определя по друг начин) , а тук поне си дискутираме веселата част от живота. :biggrin:

За нашия форум и политиката си прав, просто на моменти не ми издържат нервите като гледам такива простотии. Ако имаш предвид филма на Matt Walsh, не съм го гледал лично, но съм гледал доста фрагменти от него и по принцип съм му фен.
Аватар
prius06
Баш Майстор
Баш Майстор

Назад към На лафче