To в общи линии нямаме ние избор на каквото и да било, но ми се вижда че каквото(когото) и да изберат американците ще има отново последствия за всички по света..
Скоро ми попадна един анализ (журналистически) за това което излиза около Байдън, и вероятността да му скорят неговите хора шапка и да издигат чрез вътрешно политически преврат каката дето готвят за мининистър председател малко след като встъпи в длъжност. Интересно е до тук как се прави на момина сълза, а реално и около него си е бая кална вода и пак забъркана на световно ниво с "враговете". Имаше преди време едно филмче - да манипулираш изборите. Доста интерсно и занимателно, но както обикновено едва ли ще направи впечатление на средно статистическия амиш или реднек. За тия дето Колумб им пречи няма май хич значение.
Вероятно по-правилният въпрос ще е : зад кой ще застане оръжейното лоби и военните и какво да очакваме в близко бъдеще. Защото Кенеди реши да кара по негов си начин и се видя до къде стигна. Спрямо двамата, аз също предполагам Тръмп ще е по-удачния избор, но както и започнах : не избираме ние..