Колеги, откъде пазарувате чаркалаци и консумативи за колите си? Предполагам въпросът ми е предимно към пребиваващите в Европейския Съюз.
Напатих се с покупки на ментета, а най-лошо, че цената по никакъв начин не гарантира че не е менте. Не говоря за авточасти, генерално говоря, от храни, пасти за зъби, битова химия до ВиК, електро и подобни.
Сега конкретно ми дойде като ми дотрябва моторно масло за едната кола. Докато съм в София делегирам отговорност на доверения сервиз (Трансексперт), но от известно време съм на 150км в дивия северозапад, и тук доверие засега нямам. Мога си сменя това онова, имам що-годе инструмент, гараж имам, пък и обичам да се поомажа. И гледам за масло да си поръчам по интернет както половин живот правех, обаче попаднах на някакви медиини материали какви ментета масла се продават у нас, какви бели станали по коли и те такива тревожности.
Има ли някой от вас все още да си сменя маслото сам, или някой друг чарк? Откъде консумативите и чарковете? Повтарям въпроса щото ако дъртеете като мене, на четвъртото изречение ще сте забравили първото :-))
Аз и в щатите си го сменях сам, те така те да си оправдая инструментите дето съм си накупил. Инак смяната там беше 20 долара за труд, нищо пари, ползвал съм си сервиза когато не съм имал половин час за трепане.