Пачо написа:Аз нищо не разбрах, но картинките са интересни
Dragonfly написа:Гледам, че и твоите пръсти студенеят като моите.
longgo написа:
Това е термо камера. Или термо "прикачна" камера. "Вижда" в инфраред диапазона и сензора реагира спрямо топлинното излъчване. На едните снимки се вижда радиатор, лаптопа ми със зарядното..
Nikolashka написа:Аз не можах много да олекна, но други олекнаха. Преди няколко дни, снегоринът ми ударил колата през нощта, пред дома. Но на сутринта ми отне много кратко време да разбера кой е и компанията на снегорина директно пожелаха да плащат и да не се анимаваме със застрахователи . До три дни ми изпратиха $3750 по емейл .
Пачо написа: У нас дори дашкамера не се признава (така чух от потърпевш, не съм ровил в нета да проверя вярно ли е).
Пачо написа:Тая част някак си я съобразих, не разбрах как се връзва към телефона. В жака за слушалки ли се пъха, по имейл ли, конферентно видео, някакъв app ли ползва, кач пара, марка, линк, въобще всички тия въпроси дето хрумват на човек който види картинките и си каже ой и аз искам
longgo написа:.. А и кой казва, че форд зимата не палел..
Лев4о написа:Преди няколко години си пазех един номер (сим карта) без да е поставена в апарат...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта