[quote="Yossarian"]
Аз си знаех че съм за нови летни гуми, та се бях морално подготвил. Комплект Bridgestone ER 300 за 250 евро. Това обаче бе само началото. Бях забравил, че когато слагах зимните гуми задния ляв амортисьор бе омаслен. За 5 месеца съвсем се омазал, а и десния потръгнал. Та миналата седмица 180 евро за задни амортисьори. Ама и с това не се свърши, вчера изплющя маркуча между интеркулера и AGR-а. Естествено се случи на средата между две села ама дип, че имам свински опашки и 3М стъкломат тиксо та се прибрах. Днес още 100 евро за маркуч и разни дреболии, който ми хванаха око в магазина...
[/quote]
Ужас!

Аз мислех да ги взимам от Reifendirekt гумите, ама чакай да дойдат, после айде пак юруш до гумаджията и обратно... Па и с монтажа щяха да ми излезнат с дали има и 30-ина евра по-малко.
Аз само чакам да изтрещи нещо и по кака Сафка и се моля да не изтрещява, че там цените са дебели

За генерация (всичко от катализатора назаде) есенеска дадох 880 франка труд + матряли

[b]Децата на задната седалка в автомобила са източници на инциденти. Инцидентите на задната седалка на автомобила са източници на деца.[b]