Така...
Цетко 3 вчера ме докара до гръцко... около 300 км. за малко под 4 часа с 2 спирания и граница (минах доста бързо) - средно за толкова го правим и с C5.Това е най-дългото пътуване откакто сме заедно...
Беше ми доста нервно да си призная. Но държа се прилично!
Закрепих го на 120 (добавих му темпомат като го взех!

) и ме покефи, че освен един голям баир с остри завои, всички други си ги преодоля на 5-та без да се замисля (Пикасото падаше на 3-та от 4, на повечето от тези баири)! Вярно, че бях сам с малко багаж. Но се усеща пъргава, дори и на газ!
А да - беше и канска жега 37 до 42 градуса (на границата). На 42 леко отворих прозорец да се разхладя, но климатик не пуснах!

В началото на магистралата ми беше леко дискомфортно - доста натоварено и се вреш между камиони и жипове дето искат да те прескочат, ама в завоите в дефилето и след Кресна като се изчисти трафика, дори мога да кажа, че ми достави удоволствие мъника.
Очаквах да съм смазан след пътя, но не бях.
Силно съм впечатлен от разхода - не можах да го засека, но ми се струва, че е доста икономична.
Нулирах средния разход след границата и в гръцко с около 100 км/ч, за 114 км ми показа 5.5 на компютъра. На газ сигурно ще е 7, ама аз такова вървене и икономия не съм виждал с Пикасото...

Естествено ревна с грешка за сместа още на първите 100 км, след излизане от един тунел...баси мистерията е това да настоиш една газова...
После няколко пъти ми рева за изгорели ламБи... бе малко ме дразни в това отношение.
Тази сутрин обаче - никакви грешки!
Дори тази за сместта изчезна - което ще рече, че вероятно е била временна - но подозирам, че ще избие на връщане пак.