За форума, за участниците, организация, срещи
Чет Май 16, 2024 2:05 pm
Форумите останаха отживелица сякаш.
На Първата среща на форума отидох на 18 сякаш. Пада се преди 21 години на Владая. Беше интересно.
Останаха ли още хора?
Поздрави
Никола
Пет Май 17, 2024 9:58 am
Опа съм! И аз бях на 30 (че и по-малко?!) като се "намерихме" в dir-a.
За съжаление, не бях на нито една среща на форума в най-бурните му години, че бях по Африка!
Много, много ми липсват и съдържанието и хората тук...
Пет Май 17, 2024 12:34 pm
Тук съм, предимно читател.

А наскоро намерих спомен от първата среща на форума.
- Прикачени файлове
-

Пет Май 17, 2024 11:27 pm
Някой беше правил и стикери на клуба
Съб Май 18, 2024 10:34 am
Nqkoi_Zabluden написа:Някой беше правил и стикери на клуба

Cris, май беше ги донесъл на срещата на Шипково 2005 или Узана през 2008.
Съб Май 18, 2024 3:17 pm
батваню написа:Тук съм, предимно читател.
Пиши се чукча и ставай писатель
Нед Май 19, 2024 3:15 am
Понякога поглеждам 10 пъти на ден, друг път минават 10тина дни между поглежданията ми. И баш тогава ще е минал някой да каже "днес съм в София, айде да пием по бира". И те така те.
Сря Май 22, 2024 6:05 am
То какво ли вече да обсъждаме-коли те станаха таблети с мотори.Преди четях списания,гледах предавания...Обсъждаха се двигатели,ходова част и така нататък,а сега основно се набляга на свързаността с интернет.
То какво ли и да се обсъжда на двигател на косачка с мощност като за среден камион-дали ще издържи гаранцията или ще се сдуха преди това?Ами ходова част?Трошки.
Нищо не можеш да пипнеш,защото е адски наблъскано и все ще закачиш някой датчик.То не че аз кой знае какво мога да свърша,но поне мога да сменя спукана гума...Която вече не съществува,заменена от течност и компресор.
Вто Май 28, 2024 9:13 am
kamen написа:То какво ли вече да обсъждаме-коли те станаха таблети с мотори.Преди четях списания,гледах предавания...
Истината (поне при мен), че Facebook-a ми изсмука всякакво време и стоя зомбирани да гледам клипчета (мразя се като го правя, ма не мога да се спра).
По-лесно ми и е там да питам по специализираните групи (по марка и модел кола)... и даже понякога дори получавам адекватен отговор, но повечето случаи не. И търсенето след това е кошмар.
Жалко наистина...
Ето преди месец обикаляхме Кипър с едно Сузуки Swift (600+ км) - беше много интересно преживяване, ма от висене по фейса и туби не остава време (и воля) да се опиша с няколко думи и картинки.
Това, че тук останах шепа хора само, също е леко демотивиращо де...
Вто Май 28, 2024 6:22 pm
Споко, то скоро както е тренда ще опитат да оставят половин европа една шепа хора, ти за форума..
Чет Май 30, 2024 8:38 pm
Истината (поне при мен), че Facebook-a ми изсмука всякакво време и стоя зомбирани да гледам клипчета ...
И аз така.
Много обичам да гледам клипчета за древни китайски технологии за изработка на разни неща. Там си трябва безкрайно китайско търпение. Например от снопи треволяк и дървесна кора да направиш хартия за писане. То, дето вика Лонгго, може подобни знания да потрябват скоро.
ФБ ми навира в очите постоянно разни автомобилни и технически неща, но като погледна коментарите - плаче майката
А и отбягвам да се намесвам по всякакъв начин, защото усети ли, че съм проявил интерес, ме засипва до повръщане с подобни.
Чет Юни 06, 2024 7:37 am
И аз съм тук, предимно читател, рядко пиша, но се радвам че форумът още го има.
Тези които пишат, да знаят че има кой да ги чете.
ФБ (както и друг социални мрежи) нямам,.. и съм много щастлив.
И в тази връзка, някъде, преди време бях мернал това:...
- Do You Have Facebook?
- No.
- Do You Have Instagram?
- No.
...
- So What Do You Have?
- A Life.
Съб Юни 08, 2024 9:19 pm
Особено аз където съм, няма много техническа насоченост. Няма кой да отвори капака, да каже какво е правил скоро по колата, всичко ново…
Вечната тема електрически или бензин ама нищо интересно…
Аз понеже пак съм с Вектра наскоро смених масло и масло на скоростите… следва ремъци и съм готов за пътешествие из Европа…