[quote="komisar"]
Честито и от мен!

Той, Смоки те "почна" , но да си кажа и аз- обърни внимание на екипировката с която караш- каска, очила, протектори за краката, ръцете, гърба... Моторджийски ботуши или обувки?
И да знаеш, че тази моторетка много скоро ще ти умалее!

[/quote]
Каскет имам добър, дойде с моторетката - такъв но черен:

Дадоха ми и доста хубави offroad ботушки O'Neal, но за съжеление никак не ми ставаха и си купих нови, някаква местна марка - но повече като за път - подобни на това:

Много са по-леки (и меки), но се надявам все пак да пазят.
Ужастно не ми харесват off-road "гипсовете"

Но снощи разбрах защо е готино да ги имаш - колегата няколко пъти си оставя маратонките в калта, аз за малко на няколко пъти да успея да си изхлузя и ботушките

Налакътници имам, а под панталона съм с наколенки (които пазят и пищяла) - останало от годините когато карах MTB.
Ризница и гръб за малко щях да купя миналата събота, не намерих подходящи - но са ми е в списъка.
Като цяло не харесвам екстремни изпълнения, а техничо каране. Обикаляне по пътеките ми е идеята, не сериозен off-road - затова и гледам да подбера по-лека екипировка.
За мотора, че ще умалее - сигурно, но да си призная - беше ме много страх и подбирах нещо лесно и приятно за абсолютно начинещ.
Конкретно за това добиче хората пишеха, че е много приятен за начинащ, че дори и за понапреднали - и прекрасно се справя с пътеките (trail riding).
Сега, аз няма с какво да го сравня, но за сега съм много доволен от избора си!