Преместена тема за седалка

За мотоциклети, ATV-та, велосипеди и т.н. Вход само с каски!

Re: Преместена тема за седалка

Мнениеот ant » Нед Юни 17, 2012 8:23 pm

Ето това ще се прави:
Ако някой се сети за причина да НЕ се прави 'да казва сега или да замълчи завинаги' :biggrin:
Прикачени файлове
PICT3266---.jpg
ant
6-ти разряд
6-ти разряд

Мнениеот komisar » Нед Юни 17, 2012 10:04 pm

[quote="ant"]
Ето това ще се прави:
Ако някой се сети за причина да НЕ се прави 'да казва сега или да замълчи завинаги' :biggrin:
[/quote]

Мога да ти заема моя багажник за известно време. Да пробваш, да видиш дали ще ти хареса. Точно същият е, купешки. Ползвал съм го за 1 и 2 колелета. Нямам забележки, освен, че при 2 колела отзад се скриват малко стоповете...

ПС: "Рогата" могат да се вдигат нагоре когато няма товар и може да се заключи с катинар срещу кражба.
Последна промяна komisar на Нед Юни 17, 2012 10:07 pm, променена общо 1 път
Спиро от филма "Два диоптъра далekогледство":- Ако някой ти каже лоша дума за Москвича, да знайш- от завист е!

Както казва баджанака - абе ти искаш да го направиш като хората, ама дорде не го побългариш - не работи!
Аватар
komisar
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот ant » Пон Юни 18, 2012 7:57 am

[quote="komisar"]

Мога да ти заема моя багажник за известно време. Да пробваш, да видиш дали ще ти хареса. Точно същият е, купешки. Ползвал съм го за 1 и 2 колелета. Нямам забележки, освен, че при 2 колела отзад се скриват малко стоповете...

ПС: "Рогата" могат да се вдигат нагоре когато няма товар и може да се заключи с катинар срещу кражба.
[/quote]
Благодаря!
Не обичам да ползвам чужди вещи, но ще ми бъде от полза да го сложа, да видя как ще стои, да ми разкажеш за него и да му снема ТТ данните. Ще ми е от полза също да знам от къде и за колко е купен. Надявам се на по бира да си признаеш. Само казвай кога и къде в Пловдив може да се види съоръжението.  :drinks:
ant
6-ти разряд
6-ти разряд

Мнениеот komisar » Пон Юни 18, 2012 8:56 am

По цял ден (от 9 до 18ч.) съм в магазина. Адрес бул. "6-ти септември 193А". В една жълта кооперация е магазина- пише SNT Motors, а отсреща е площад Шахбазян. Може и след 18ч. да дойдеш- до нас има кафене. Ако нещо се замоташ- 0887/280387 звънкай.
Като се вдигнат "рогата" на багажника и се сгъне, заема "една въдица" място в колата  ;)  :biggrin:
Затова утре ще го взема в багажника и ще го возя с мен докато се видим.
Спиро от филма "Два диоптъра далekогледство":- Ако някой ти каже лоша дума за Москвича, да знайш- от завист е!

Както казва баджанака - абе ти искаш да го направиш като хората, ама дорде не го побългариш - не работи!
Аватар
komisar
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот ant » Пон Юни 18, 2012 9:32 am

Пак благодаря, утре ще те навестя, живот и здраве.
ant
6-ти разряд
6-ти разряд

Предишна

Назад към За техника, която се яха