Ееей майка му мечка, моите събелезнования зоис!
Не са ми крали мой мотор, но на двама приятели им крадоха. Единият го намерих аз. Откраднаха го от 4-тия етаж на общежитието, от коридора. Същата нощ бях цепил двигателя на моя и го бях сглобил към 3 часа сутринта. Това в стаята ми. И понеже имам алергични реакции от масла със сяра (скоростите), бях заспал на отворени врата и прозорец за течение.
На сутринта ставам и на гледам мотора на другия момък от стаята липсва от коридора, моят си беше в стаята. Момчето не беше в София по това време, обадих му се д аму кажа и ... тръгнах по следите
Буквално. По следите по следите и го намерих в едно дере зад икономическия.
Другия приятелски мотор го откраднаха от пред общежитието. В ония години неизбежно се познаваш с мутри и подобни типове. От местния бос на трите седмици (охранители) разбрахме, че е племенника на СИК-аджииска муцуна. Разбрахме и къде е мотора, разбрахме и че излизат вечер да го карат. Казаха ни ако си го вземем, наш си е, но не могат да го карат онзи да го върне.
Започнахме да правим хайки от 15-тина мотора всяка вечер на симеоновско шосе. Тоест, хайката чакаше в студентски град, а двама дежуреха от 22:00 до към 1:00 в полето около симеоновско. Вече имаше мобифони, аз имах едно senao, военен радиотелефон. Така около седмица и нищо. Един следобяд оня от седмиците се обади, че тия с мотора са в червена звезда. Събрахме се за 15-тина минути и ги задебнахме. Сгащихме го моториста тъкмо когато излизаше от една пряка на Никола Габровски, до автобусната спирка преди кръстовището на гражданска отбрана. Налетехме му като косове на бял отел
Навалицата на спирката онемя, два автобуса не могат да си спрат на спирката, а ние бой по шарото, бяха двама но единия избяга.Тоя дето го хванахме го оставихме да лежи и се прибрахме, даже мотора не позволихме да падне.Изначало го държах аз, после го дадох на един друг, после онзи го беше дал на един от спирката та да ходи и той да блъска гепача.
Много е гадно да ти откраднат мотора, не е само купчина желязо. Съчувствам ти зойс.
за мъката ти
... "Всичко,що е технически оправдано,е красиво"-Королёв, Сергей Павлович