Еееееее, яко.
Ама кат гледам '66 е малко късно бе.
Отеца имаше два.
Ява, предполагам доста я помнят.......особено аз.
Беше я подготвил да я продава, изкарана на улицата отпред, чака клиента. Ама аз.......мерак, гепнах ключарев и в начлото наистина исках само за запаля, амаааа......кво напрайх не знам, на скорост, гааааз и отсреща, на комшията у дувара.
Отнесох го кат мотокар, празна палета....... Продаде го май, но не тоя ден и не помня дали на същия човек.
По-интересния беше БМВ-Ромел, 750сс, с кардан и задна. Той, ако не се лъжа е някъде.....от 2-рата световна. Е тва кво животно бешеее......не е истина. Може да се напъна и сигурно ше се сетя много, ма 2 случки няма да забравя. На мястото на коша бащицата беше направил едно..мммм...шаси. Е тва колко нещо е извлякло..... Тогава точно шерифите бяха купили място /то и до сега си остана такова
/ и с шефа, аз вече по-голем, та да бачкам, сека неделя там. Твааааааа, цимент, туули, колци за ограда.....нема грижа. Един път /помня кат сега/ - 4 торби цимент, няколко кОлеца, бетонни и 2 топа мрежа. Дефилето, едно на ръка /мястото е около Лъкатник/, ма кат кривнеш от пътя, нагоре имаше едно 200-300 метра бесен баир, черен път, на фона на който Беклемето е магистрала..
Другият случай, особено впечатлителен за мен, беше кат изкачихме Шипка, не прохода, ами до паметника и то по стълбичките.
Ще пробам да метна снимки, ма не знам кво ше стане...
Яяяяяяяя, стана бе.......
Снимките не са "автентични", ама от тогаваа.......нема как
Само дет тука ява-та е с кош, ма става ясно. Но си беше червена