от Nikolashka » Съб Май 22, 2010 3:51 pm
[quote="Владислав"]
Абе колеги, гледам това и се чудя да повърна ли или да си пазя вкусния обяд, макар че не ми е лесно:
Вие на какво мнение сте? Говорим за дизайна, техническата страна на нещата я оставяме настрана.
[/quote]
Не съм имал впечатления от Порше, работил съм преди години по 911.....та, почти нямам мнение. За техническата част ПО-СПЕЦИАЛНО.
Обаче, глей какво се получава сега. Преди два три дни ми дойде 2006 Кайен за ремонт. Останах толкова неприятно изненадан, че още не мога да се съвзема. Говорим за прословутата пластмаса по двигателя и за ефекта 'Парен локомотив', както си караш, с лъскавото гадже до тебе, на дълга кирия. Толкова груби инженерни грешки, толкова бързане да излезнат на маркета с SUV, че няма накъде повече. Естествено, 2008 ридизайнват нещата, но изгорелите са си изгорели. Просто неоправдано за парите качество. Един южнокореец, ще ти даде 5 пъти повече качество, за много по-малко пари. Разликата м/у него и Порше е, че не е създал име. Това е всичко.
После, на пътната проба, не останах впечатлен кой знае колко също. Страхотен трансмишън lag, страхотно закъснял ответ на трансмисията.....страхотно тежко МПС, което си личи при всяко твое действие....волан, спирачка, газ, тръгване, спиране.....
?????