Porsche Panamera - харесва ли ви това?

Бъдещето на автомобила

Re: Porsche Panamera - харесва ли ви това?

Мнениеот Владислав » Сря Ное 26, 2008 3:09 pm

[quote="kamen"]
Че има и Порчетата с 4 задвижващи лапички:)Май 911 имаше и със задно,и с двойно.
924 и 928 не бяха ли с трансаксел?Дето скоростната кутия е на задния мост
[/quote]
Да, 911-ката има и двойно, също и 959.

За 924 и 928 не зная, но моделът 968 CS e трансаксел.
[b]Децата на задната седалка в автомобила са източници на инциденти. Инцидентите на задната седалка на автомобила са източници на деца.[b]
Аватар
Владислав
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот Владислав » Сря Ное 26, 2008 3:10 pm

[quote="drei"]
порше имат даже доста модели които са 4х4 и автоматици, ама с предно задвижване ще е нещо ново и много откачено от тяхна страна : ))
[/quote]
Определено!  :drinks:
[b]Децата на задната седалка в автомобила са източници на инциденти. Инцидентите на задната седалка на автомобила са източници на деца.[b]
Аватар
Владислав
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот Стефан » Пет Дек 12, 2008 8:47 pm

А преди 4-5 седмици го видях на живо. Бях командировка до щутгарт и минах покрай заводите на Порше в Цуфенхаузен. Явно беше тестово. Ами не изглежда зле, но е объркващо с 2 врати повече. Иначе пропорциите са си намясто. Явно целевата група е семейства израстнали с марката.
А около завода е фрашкано с автокъщи на марката и то огромни по 3-4 етажа и остъклени изцяло,  толкова поршета на едно място не бях виждал.
Последна промяна Стефан на Пет Дек 12, 2008 8:50 pm, променена общо 1 път
Стефан
Майстор
Майстор

Re:Porsche Panamera - харесва ли ви това?

Мнениеот Nikolashka » Съб Май 22, 2010 3:51 pm

[quote="Владислав"]
Абе колеги, гледам това и се чудя да повърна ли или да си пазя вкусния обяд, макар че не ми е лесно:
Вие на какво мнение сте? Говорим за дизайна, техническата страна на нещата я оставяме настрана.
[/quote]
Не съм имал впечатления от Порше, работил съм преди години по 911.....та, почти нямам мнение. За техническата част ПО-СПЕЦИАЛНО.
Обаче, глей какво се получава сега. Преди два три дни ми дойде 2006 Кайен за ремонт. Останах толкова неприятно изненадан, че още не мога да се съвзема. Говорим за прословутата пластмаса по двигателя и за ефекта 'Парен локомотив', както си караш, с лъскавото гадже до тебе, на дълга кирия. Толкова груби инженерни грешки, толкова бързане да излезнат на маркета с SUV, че няма накъде повече. Естествено, 2008 ридизайнват нещата, но изгорелите са си изгорели. Просто неоправдано за парите качество. Един южнокореец, ще ти даде 5 пъти повече качество, за много по-малко пари. Разликата м/у него и Порше е, че не е създал име. Това е всичко.

После, на пътната проба, не останах впечатлен кой знае колко също. Страхотен трансмишън lag, страхотно закъснял ответ на трансмисията.....страхотно тежко МПС, което си личи при всяко твое действие....волан, спирачка, газ, тръгване, спиране.....

?????
Аватар
Nikolashka
екип

Мнениеот kamen » Чет Авг 01, 2013 10:09 pm

Съживявам тази стара,стара тема,защото се продава най-хубавото порше на света-и голямо,и кабрио,и практично. :biggrin:И най-вече-евтино.:
http://www.investor.bg/auto/353/a/porsche-ot-1954-g-se-prodava-za-pod-20-000-dolara,155288/
Последна промяна kamen на Чет Авг 01, 2013 10:12 pm, променена общо 1 път
kamen
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот Гжмъц » Пет Авг 02, 2013 11:43 pm

Нива, не трябва да се прескачат, иначе започват глупостите! Тук там винаги си личи, нещо като диалекта.

Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита !

Като чуеш тропот на копита, огледай се за кон, а не за зебра !
Аватар
Гжмъц
Баш Майстор
Баш Майстор

Предишна

Назад към Автомобилни новости