Аз да не отварям нова тема...
Да питам началника - какво правите, ако не можете да решите даден проблем (имате ли такива случаи?)
Тук, бившия ми Нисан X-Trail има проблеми с CVT кутията - преди 3 месеца я ремонтираха през официалния сервиз на Нисан в Лесото за $5000 (уж щеше да бъде сменена с рециклирана, накрая се оказа само ремонт).
Оттогава 2 пъти ходи и се връща с проблеми. Последно (3-ти път) отиде преди около месец - още не може да се върне.
Тия дето правиха кутията (Нисан я е дал на фирма която се занимава само кутии) се кълнени, че проблема не е в нея, а в електрониката на колата.
2 представителсва на Нисан (тук Лесото и близкия голям град в Южна Африка не могат да разберат какво става). Казаха ни, че утре ще я пращат към Нисан Йоханесбург...
До колкото дочух проблема е, че не работи kick down-a...
Иначе ръчно си превключва нормално.
Интересно ми е дали ще има вариант в който да кажат - предаваме се - не можем да я поправим и какво правим ние тогава...
[quote="Nikolashka"]
Не знам дали съм споменавал тука, в България бях луд по Мерседес, но от страни. Не като механик, не като собственик. За първите пет години на запад работих предостатъчно по мерседес , така че цялата еуфория и екзалтация ми се изпари още на третата година.
[/quote]