[quote="Смоки"]
Истината е, че застрахователите навсякъде са страхотна мафия, въртят милиарди и съответно никой не смее или не може да ги пипне.
[/quote]
Застрахователите, петрола, банките и още някои такива са тези дето те качват на власт. Те те качват, те те свалят. Те си внасят исканията и ти им ги гласуваш. Защо ? Защото те първи са дали (както е казал Буров), те са те качили на власт. Нужен е страхотно твърд човек, да им се изпречи на пътя. Пример при нас - провинция Онтарио всяка година си гласуват едиколко си процента поскъпване и никой не може да им противоречи. Поискват си го и си го получават. Обаче какво стана в последните две години ? Премиерката на провинцията излезна и им каза .....вие сте бандити, вие сте пладнешки разбойници, това не може да продължава до безкрай, внасям за разглеждане и гласуване предложение за 15% намаление . И така две години аз получавам намаление, не мога да си повярвам на очите. Това е при чисто досие. Само да ни пази Бог далеч от инциденти и застрахователни искове. Мен и жена ми. Че завчера как избабаних една Алфа Ромео в сервиза...... приплака ми се. Добре, че не е на път, та ша се разбираме със собственика колко ще потъвам. Но няма точки, няма актове, няма застраховки.

Никой не включва мигач...
И тук са така, но има и нещо друго - сечене на завой. Пусти финци на всяко възможно Т, Х или подобно кръстовища, тръгне ли да завива.. сече като брадвар. Споко ве джанъм, имаш си лента, завий си като пич, не така урбашийската..