Оня ден.. разглеждам КалДата.. и ам опаа статия за камионите на ТЕСЛА. И от долу разбира се, една камара коментари от поколение зет колко било яко и всички останали които не чупят стойки пред гения на Мъск са...
Та рекох да попрочета малко за тоя камион: 0-100 празен, за 5 сек. Супер. Ще се гоним с циганетата с крадени баварки в квартала. 6% наклон може да преодолее със 100км/ч.. Уха.. Ама с какъв товар.. не казват.
0-96км/ч с пълен товар(уж) за 20сек.. В рекламните статии, защото друго не мога да кажа за тях, пише че камиона ще е до 80 000lbs или 36 тона. Странното, е че ако помня правилно мисля скания или мерцедес от същата тежка серия в която тия се целят правеше май 25сек до 100..И то с дизел. Как да е, това не е интересното. Все пак, няма да се гоним а ще теглим.
Та аз какавото така намерих е: за един американски фрейтлейнър излиза че с 480 литра нафта направил към 1370км пробег. Което идваше някъде към 0.27$ на километър за гориво. Това по усреднена цена на нафтата която намирам в нета. Вероятно, тия огромните компании не зареждат на същата а имат брутална отстъпка. В същото време според усредненото на ТЕСЛА май към 2кВата на миля , според същата стъкмистика излиза 0.12$/километър. Значи, за амнайсе милиона километри ще е по-евтино. Да, ама максимума на теслата е 800км и то вероятно при идеални усреднени условия. На тия джугани по 1200-1600.. И те се зареждат за 20мин. Според ТЕСЛА, техния камион до 80% можел из а 30 мин.. Да, ама преди мен едни хубавци сметнали че дори да е разделна (щепсъла е от няколко контактни секции) за бърз заряд ти трябва почти мегават зарядна станция..

А това вече не е шега работа. А ако спрат на една станция 4 камиона.. ?
Че нали сега на тези големите дизел станции понякога спират по 2 или 4..
Също, според статиите хипермодернистичния камион нямал нужда вече от допълнителни системи защото спирачките му били регенериращи енергия и видиш ли компресори, помпи, ретардери са .. в миналото. Отживелица демек..
И аз така, като Ганьо неверни си задавам следния въпрос: ами.. като 99.9% от ремъркетата са универсални и са направени да работят с въздух за да спират, как аджеба тогава тая ТЕСЛА ще ги управлява? Или ще правят и прикачния инвентар?
Виж ще е интерсно да поставят и в ремъркетата ел мотори за да се разпредели тягата.. Ще е мега яко да видиш дрифтещо зимата ремърке..
Отплеснах се. Та, в общи линии на големите тръкове ако им откаже въздуха, тока.. спуваш го полека с кутията и мотора.. На тоя като му спре токя.. Така е, напредъка изисква жертви ама колко ще са те като един такъв му спре тока по баира и.. машалаа Цеце, балалайка и рози
От друга страна, и преди дискутирахме НИКОЛА тръкс. При тях обявените данни са че се зарежда с водород за 20мин, батериите им не се зареждат в контакт и има към 1600 км или мили (не помня) автономия по този начин. Въпреки това, ако откаже клетката, само на батерии има 300 мили. Тоест също толкова колкото и "невероятния" камион на Мъск. (по-малката версия да бъда честен). Като показатели на зеленост и чистота.. и тяга същите.
Ако приема, че където и да идеш с ТЕСЛА няма да има мегават станция, а нормален 110 волта американски или айде да кажем 380 волта индустриален ток, та кой ще ти търпи камиона със спирането да се закача да се зарежда.
Или до сега какво правят: спираш откачаш ремъркето и вземаш другото и да те няма, или спираш, разтоварят/товарят те за 3 часа и беж да те няма. Та в кой момент евентуално ще бъде това "дозареждане" И ако се разкарам от стоянката и ида на паркинг да се зареждам като останалите, то кой ще толерира 12-20 часа престой на курс за заряд? Разсъждавам си просто на глас..
Да не говортим, че това са 5-7 тона батерии! Ако започнат да произвеждат в глобален мащаб по 50 000 камиона.. след 10 години с толкова електрички и камиони какво ще правим с тия батерии .. или и те ще са зелени?
Колко и каква енергия ще трябва за заряд на всичко това? И дали това, че вече определени компании вече превантимно са изкупили огромен дял от предприятия или договори за вадене на съровините за баерии с години напред е .. чиста случайност.. Никаква идея за монопол и клецане на крайния потребител..
И аз съм за махане замърсяването.. ама дали наистина ще е толкова чисто това чистото дето се обещава..