Газово Разтройтво на Цетко 3 (BRC на сутиен C3)

За всичко, което може да се оправи с чук

Re: Газово Разтройтво на Цетко 3 (BRC на сутиен C3)

Мнениеот TheSaint » Вто Яну 21, 2025 3:42 pm

kamen написа:Правилно-не го бъзикай!Просто свикни да нулираш дневния километраж,всички газови го правят този проблем.

Много си прав си Камен! :biggrin:
Аватар
TheSaint
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот TheSaint » Сря Авг 06, 2025 9:50 am

TheSaint написа:
longgo написа:***
Бре, идеална си ни е засега, само да видим в петък какво стана, че както си ме кефеше много последните 4-5 Ккм (7К км откак сме я взели), ревна за грешка в скоростите като свали от 1-ва на 2-ра, остана на 1-ва. Като трябваше да спра в трафика на цариградско - угасна (не натисна съединител). После отказа да запали.
2 грешки прочетох - отворена верига и сработила термична защита на актуатора на съединителя.
Пише, че са перманенти грешки, пък си работи колата (на паркинга пред нас само я местя) и чека не свети, което е странно.

Пропуснал съм да рапортувам - смених съединител комплект (края на Януари) - за сега си работи добре добичето.
Почти веднага след това 2 задни пружини, че едната се беше откършила и огледало на пасажерската врата, че една кофа ми изскочи и го отнесе.
След февруари настана известно затишие - работи си добре магаренцето.

След зимата видях, че ръжда е тръгнала по праговете и вече имам дупка на единият. :shok:
Ще гледам тях да оправя преди следващата зима.

Бе повечко се чупи май C3-ката... от друга страна частите са без пари - 2 х пружини = 90 лв., огледалото беше 48 лв.
Съединителят се усети - нещо от сорта на 460 лв. май беше с монтажа (което пак е ОК де).
Аватар
TheSaint
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот longgo » Сря Авг 06, 2025 8:21 pm

TheSaint написа: Бе повечко се чупи май C3-ката...

Пробвай с А3-ка от същите години.. или с някоя А-класа.. :boast: :biggrin: Все пак годините и модела си казват думата.. Ти стискай палци да не наследи другата болест на PSA - BSI/BSM смъртта или проблемите..
Аз имам събран снимков материал от едно 3008 дето 3 месеца гониж михаля. Имам тема в английският форум ама не съм стигнал май до момента да я пусна и тука..
Аватар
longgo
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот TheSaint » Пет Авг 08, 2025 4:25 pm

longgo написа:***
Ти стискай палци да не наследи другата болест на PSA - BSI/BSM смъртта или проблемите..

:superstition:
Аватар
TheSaint
Баш Майстор
Баш Майстор

Мнениеот Odelia » Пет Окт 10, 2025 5:06 am

Благодаря за цялата полезна информация, научих много от дискусията по тази тема.
Oyostepper vende los siguientes productos en línea:servomotores chino, reductores planetarios, motores de husillo y motores paso a paso, que se pueden comprar en línea si es necesario.
Odelia
Зяпач
Зяпач

Предишна

Назад към Автомобилна техника