Двигателят май е на Форд. Мой приятел я кара на сервиз, защото педалът е твърд още отначало и спира трудно почти както без серво. Ако натисне съединителя и форсира преди спиране е малко по-добре, но не е както преди.
Откачили маркуча от вакуум помпата към сервото и с пръст казали, че вакуумът е слаб. Докарали друга кола, свързали с маркуч другата кола със сервото на Маздата и приятелят твърди, че било добре, педалът потъвал на място, не е твърд, демек проблемът е в помпата. Взел от морга помпа- същото.
Не съм го правил до сега, но отворих помпата- устройството е просто, всичко изглежда наред. Измих обратния клапан на изхода, на смучене /надуване работи. (не знам защо след помпата на маркуча има още един обратен клапан). Сложихме помпата- същото.
Днес той купи друга помпа от морга, смених я- същото. Мерих вакуума на помпата- на пр. ход е 0.15 бара, при 3000 е 0.6 бара. Сложих тройник на маркуча към сервото и пак мерих- същите показатели, само, че при натискане и задържане на спирачката (пр. ход) пада до 0, но веднага възстановява предишната стойност.
Ще върне и тая помпа и ще изпратят друга, но не мисля, че нещо ще се промени.
Диагностиката с чужд вакуум показваше грешна помпа, но 2-3 все неработещи не ми се вярва, а и като гледам вътре как е, не виждам какво може да не работи.(вътре влиза малко масло, не е на сухо)
Та, знае ли някой колко нормално е вакуумът в тази система?